Monday, March 7, 2011

JANGAN DEGIL!


Sebenarnya nk cakap ayat macam ni kat ayah. sebab dia sangat keras kepala, degil & kepala hangin. Ya itulah ayah saye. Sakitnyer hati kalau bergaduh dengan dia. Tapi sebagai anak, walaupun dia salah, aku tetap 'iyakan' je. Dia rasa dia dah makan garam banyak sangat kan. Mmg dia jelah betul. Yelah nak buat camner kan. Tak mengalah kang, silap-silap makan pelempang aku. Ha lagi teruk lagi jadi ahli HELL pulak kang. Oh nooooo!

bersama si gendut Aden :)


Ayah ader penyakit kencin manis and darah tinggi. Penyakit popular masyarakat malaysia sekarang. Kalau tak kencin manis, mesti darah tinggi. Either one laaa. Dua sekali tuh pakej namenyer. Nak dijadikan cerita, punyalah  banyak obat yang dicobenye. Nak sembuh lah katekan. Tapi Ya Rabbi, awak tuh sakit. Berpantang lah sikit makan tuh ayah ooi. Ubat bukan main mahal lagi. Kalau tukar ngn duit balik, silap2 dapat PSP aku. (mengidam nk PSP, so  ini jela aku pikir sekarang). Rupe-rupenye dia berpantang gak, PANTANG JUMPE!, semua nak balun. Haih itulah deh. Naek bobuih mulot menasihatkan. Bukan sorang, semua yang concern pasal dia dah berbuih mulut. Lenguh rahang nih duk membebel.jap g tercabut Haih. Tak larat dah

maka si Degil itulah ayah saya =(

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. anda telah di tag di dalam blog saye.

    ReplyDelete